BIMMERPOST

Jeg har endelig hentet min nye G42 M420I i Thundernight Metalic, og jeg er helt vild med den!

Der er gået omkring 2 uger nu og udviklingen er gået glat, der er et par ting som vi har testet og vil være på bilen i de kommende uger, som jeg glæder mig til at vise jer, men i øjeblikket sidder hun pæn på Eibach fjedre som sænker bilen omkring 20mm for og bag.

Faldet er i øjeblikket ved at lægge sig til rette, og over alt er jeg virkelig imponeret over kvaliteten af ​​turen, mens jeg stadig giver en meget mærkbar forskel i håndteringen. Eibach er velkendte for deres OE-kørekvalitet, mens de giver et mærkbart fald, kropsrullning i sving er næsten blevet elimineret, men er stadig en fænomenal daglig chauffør og er ikke for hård i forhold til fartbump og huller.

Parret for at fuldende looket kan du aldrig gå galt med Bimecc-afstandsstykker, der kører en 12 mm på forsiden og 15 mm på bagsiden for at tykkere holdningen og gøre tuck perfekt!

Efterhånden som flere mennesker tager imod leveringen og begynder at modificere disse fantastiske biler, ser jeg frem til at se de andre muligheder, der er tilgængelige. Slip nogle billeder af dig nedenfor, og fortæl mig, hvad du tænker om denne opsætning, samt hvad du planlægger at køre.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.