De fleste die-hard kørsel purister ville foretrække ikke at have et cabriolet tag. Cabriolet toppe tilføjer ikke kun vægt, men reducerer den strukturelle stivhed, hvilket gør dem teknisk set værre at køre. Men nogle gange, under de rigtige omstændigheder, kan det, som cabriolet tilføjer til oplevelsen – mere motor-/udstødningsstøj, vind i dit hår og lugte og seværdigheder i miljøet – gøre dem bedre. I tilfældet med G83 M4 Cabriolet, er den bedst i Spanien? Joe Achilles påtog sig pligten at finde ud af.

YouTuber Joe Achilles havde chancen for at køre G83 M4 Cabriolet gennem nogle fantastiske spanske landskaber, og hvis du spekulerer på, om cabriolet er sjovt nok, er det en fantastisk video at se. Achille har ejet både M3 Competition og M3 Competition xDrive, så han er en god dommer af M3/M4 karakter.

Så er BMW M4 Cabriolet bedre, når du først kan sætte den i det rigtige miljø? Nå, ja og nej. Selvfølgelig er det bedre i solskinnet, når du kan mærke solens varme, dufte den smukke natur omkring dig og høre dens tordnende udstødning, alt sammen uhindret af et tag. Det er dog stadig en stor olebåd. BMW M4 er tung som den er og vejer faretruende tæt på to tons. Med de ekstra kraftfulde tagmekanismer og yderligere strukturelle afstivninger, for at håndtere dets mangel på tag, når den to-tons mærket. Tilføj tre voksne, og det er næsten to et halvt ton. Så på trods af sin S58-ildkraft føles den ikke nær så hurtig som sine søskende. Plus den vægt gør den lidt træg i sving, hvor du kan mærke dens tyngde og dens dæk, der forsøger at snyde fysikken. Men fysikken vinder altid.

bmw m4 cabriolet frossen portimao blå 08 830x552bmw m4 cabriolet frossen portimao blå 08 830x552

Så er der manglen på stivhed. Indrømmet, på helt glatte spanske veje føles M4 Cabriolet nok ret solid. Men hvis du rammer et par grimme bump, vil du mærke skullen ryste, da chassiset bøjer sig på grund af manglen på en tagkonstruktion. Rattet vil vibrere, instrumentbrættet vil krybe, og hele interiøret vil føles som om det bøjer. Indrømmet, disse er små, og bør ikke afskære dig fra at købe bilen alene, men de problemer, der opstår med M4 Cabriolet.

Samlet set er BMW M4 Cabriolet værd at få? Hvis du bor i de rigtige omgivelser og ikke slæber rundt på flere passagerer regelmæssigt, så sandsynligvis. Dens drop-top cruising oplevelse er sandsynligvis dejlig i det rigtige vejr. Alle andre bør dog holde sig til coupéen.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.