I aftes afslørede Ford sin syvende generation af Mustang, den sidste forbrændingsdrevne Mustang i historien. En af de større meddelelser under Mustang-afsløringen var tilføjelsen af ​​Mustang Dark Horse-modellen, som vil være den mest højtydende ikke-Shelby-version af Mustang. Og da Mustangs altid er interessante og spændende budgetalternativer til biler som BMW M4, regnede vi med, at vi ville sammenligne specifikationer og design af de to.

Lad os først tale design. Den nye Mustangs design er teknisk helt nyt, og den nye bil deler næsten ingenting med sin forgænger. Det ligner dog meget. Tænk på det som en evolutionær opdatering snarere end en revolutionær. Forenden ser bedre ud, men bagenden ser mærkeligt lille ud af en eller anden grund. Dens sammenklemte bagdesign ser ikke dårligt ud isoleret, men den virker bare uforholdsmæssig lille i forhold til resten af ​​kroppen. Den har også for høje skærme til hjulene.

Mustang Dark Horse 3 830x553Mustang Dark Horse 3 830x553

Selvom det er mindre klagepunkter. Selv med disse greb er Mustang den flottere bil. Det meste af BMW M4 ser godt ud, men selv de gode stykker er ligesom bare OK. Hvor Mustangen fungerer, er den ret smuk. Dens højder er meget højere end M4, og dens lavpunkter er ikke nær så lave.

Indvendigt ser ingen af ​​bilerne specielt godt ud, selvom M4 ser mere sporty ud. Mustangen ser fin ud indeni, men dens væg af skærme er en smule for høj og ser lidt billig ud. Det er et skridt ned fra den tidligere Mustangs design, efter min ydmyge mening. Men Ford gjorde noget helt fantastisk med Mustangen, og det er noget, som ethvert bilfirma med digitale målere bør gøre. Du kan digitalt skifte grafikken på målerne for at efterligne de analoge målere på Fox-body Mustang fra 80’erne. Selv baggrundsbelysningen skifter til grøn om natten, ligesom i den gamle Mustang. Det er et fantastisk touch, og det bør enhver bilproducent gøre. BMWs digitale målere er, for at sige det venligt, noget lort. Men forestil dig at kunne få BMW’s helt simple old-school orange analoge målere som grafiske opdateringer? Eller endda de smukke 3.0 CSL-målere? Det ville være fantastisk.

BMW M4 Competition xDrive Test Drive 5 af 31 830x467BMW M4 Competition xDrive Test Drive 5 af 31 830x467

Lad os nu tale præstation, de gode ting. Vi kender alle BMW M4 Competitions opskrift efterhånden: S58 3,0-liters dobbeltturboladet I6-motor, 503 hestekræfter, 479 lb-ft drejningsmoment, otte-trins automat og bag- eller firehjulstræk. Mustang er lidt anderledes.

Under motorhjelmen er den seneste iteration af den 5,0-liters naturligt aspirerede Coyote V8. Ford frigav ikke nogen nøjagtige tal for Dark Horse-modellen, men hævder omkring 500 hestekræfter. Den vil blive parret med en seks-trins Tremec manuel som standard, med en ti-trins automatisk som ekstraudstyr. Baghjulstræk, med en skridsikker bagdiff, er den eneste mulighed.

Mustang Dark Horse vil også være en formidabel modstander på banen. Ifølge Ford er Dark Horse den mest banefokuserede ikke-Shelby Mustang, der nogensinde er lavet, med magnetiske dæmpere, stivere fjedre, forstærket aerodynamik, seks-stemplede Brembo-forbremser og ultra-klæbende Pirelli P Zero Trofeo RS-dæk. M4 Comp er seriøst hurtig på sporet, men den bør ikke tage let på Mustang Dark Horse.

Ford har ikke annonceret priser endnu, men den generelle konsensus blandt forskellige publikationer ser ud til at være, at den vil koste omkring $60.000. Det ville stadig gøre den omkring 15.000 dollars billigere end M4 Competition, samtidig med at den tilbyder lignende kraft, en mere spændende motor, en manuel gearkasse og lige så meget sporfokuseret sæt. Alt imens den ser en del flottere ud. BMW-fans betragter ikke ofte Mustangs og Camaros som konkurrenter (på grund af badgesnobberi), men denne Mustang Dark Horse kan ændre nogle meninger. Det giver en mere traditionel føreroplevelse (N/A motor, manuel gearkasse), et bedre udseende og en lavere pris. Det er svært at slå.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.