Citere:Oprindeligt indsendt af iM3an
Se indlæg

Så lang historie kort var G80 for dyr for dem med alt, der foregår i verden.


De kan kun vælge to taxaer på grund af hvordan systemet fungerer. Hvis man ikke er i orden, kan de ikke erstatte det for at holde forretningen i gang. Der er kun få virksomheder, der må køre taxa ved ringen, og reglerne er strenge.

For folk, der aldrig har set kanalen, er dette virkelig værd at se. Dette er deres G80-udlejningsbil, der bliver kørt meget hårdt af en F1-chauffør i en weekend eller deromkring. Så fortæller anden video, hvordan den slags kørsel slider på bilen.

Den gennemsnitlige lejer påfører ikke denne form for slid på bilen. Men det er det, de skal forholde sig til for at opretholde deres flåde. Deres taxachauffører holder lidt tilbage, men der er sandsynligvis meget mere slid end gennemsnitlig joe, der kører lejerne.

Ombord skød

Efterspil af 20+ omgange

Hvis du kan lide dette, kan jeg også anbefale at se ombord på den samme fyr i hans GT3, som han fik til sig selv i stedet for at leje.. 😄 Samme kanal. Ikke BMW indhold.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.