Den seneste kollektion, kaldet New Array, er beregnet til at inspirere bildesignernes fremtidige masseproduktionsplaner. BASF vurderer, at 2022-23-paletten kan være “på vejen eller i din indkørsel” om tre til fem modelår.

BASF-kunder kan forvente at prøve mere end 50 nuancer for at påvirke eller tilføje til deres kollektioner, sagde Liz Hoffman, ledende farvedesigner for Amerika. Paletten henter inspiration fra mode, industri, natur, teknologi og meget mere.

Designere fokuserede på bæredygtighed og funktion, sagde Hoffman, såsom miljøvenlige belægninger lavet med upcyclede materialer og farver, der er kompatible med lidar, et sensorsystem, der bruges til autonome køretøjer.

New Arrays tema afspejler samfundets skiftende værdier, herunder en udviklende definition af luksus, sagde Hoffman.

“Hvad vi måske har værdsat inden for det rum i fortiden, kunne have været en smule mere overfladisk,” sagde Hoffman.

Bæredygtighed “bliver mere fejret og omtalt og markedsført som en værdi, der går hånd i hånd med luksus,” sagde Hoffman.

Det er svært at spore, hvilke af BASFs farvetrends, der er på nuværende køretøjer, sagde Alan Baker, en BASF-talsmand.

“Jeg vil sige, at omkring halvdelen af ​​alle køretøjer på vejen globalt har mindst et lag BASF-maling i deres finish,” sagde Baker.

I 2021 genererede belægningsdivisionen omkring $3,42 milliarder i globalt salg, ifølge en BASF erklæring.

BASF, i Ludwigshafen, Tyskland, rangerer som nr. 9 på Bilnyheder liste over de 100 bedste globale leverandører med et anslået verdensomspændende salg til bilproducenter på 21,35 milliarder dollars i 2021.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.