En fabrikationsfejl førte til en minde om af Mercedes-Benz køretøjer, iflg NHTSA.

Bagdørens rudelister kan løsne sig i flere 2020-22 GLE- og GLS-modeller, inklusive AMG- og Maybach-varianter. Et skøn i en erklæring fra 12. september indikerer, at omkring 161.000 køretøjer er berørt.

Forhandlere vil inspicere og reparere trimstængerne gratis, hedder det i en erklæring. Ejermeddelelsesbreve vil blive sendt den 11. november. Fritliggende stænger kan forårsage en fare på vejen eller øge risikoen for et styrt, sagde NHTSA.

“Fixeringen af ​​pyntestangen ved bagdørens vinduer opfylder muligvis ikke specifikationerne. Således kan trimstangen adskilles fra køretøjet under kørslen,” sagde Robert Moran, en talsmand for Mercedes-Benz, i en e-mail.

“En autoriseret Mercedes-Benz-forhandler vil kontrollere monteringen af ​​trimbjælkerne på bagdørens ruder og efterbearbejde dem, hvis det er nødvendigt. Mercedes-Benz er hverken bekendt med noget tilfælde af materiel skade eller personskade i forbindelse med dette problem.”

Hidtil i år har Mercedes-Benz udstedt 24 tilbagekaldelser, der påvirker næsten 722.000 køretøjer, ifølge NHTSA-data. Nogle af disse køretøjer kan være en del af mere end én tilbagekaldelseskampagne.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.