Nu er “uhyggelige” ændringer for en af ​​mærkets største SUV’er under overvejelse, herunder udvendige tweaks og andre ændringer til en Jeep Wagoneer eller Grand Wagoneer, sagde Dye.

“Vi har maksimeret alle de ting, som Mopar har til rådighed for eftersalgsdelen af ​​køretøjet,” sagde Dye. “Ud over hvor Mopar ikke har dele, [we’re] at finde de bedste tilgængelige leverandører til de ting, som vores kunder ønsker. Det er beregnet til at få kunden til at vende tilbage til forhandleren.”

Et andet tilpasningsprojekt på tryk involverer en 2014 Ram 1500, sagde Dye. En kunde bragte et foto af en tidlig 1950’er Chevrolet pickup med et flammedesign, som han vil basere det ydre look på. Han ønsker også et nyt læderinteriør for at tilføje liv til lastbilen, der har kørt omkring 80.000 km.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.