X3 M er en nylig, men længe ventet tilføjelse til BMW M’s portefølje. Med debut i 2019 repræsenterer X3 M BMW’s svar på Audis langvarige SQ5 og Mercedes’ GLC63. Entusiaster, der havde brug for lidt plads, har nu muligheder ved siden af ​​$100.000 X5 M. Tag ikke fejl – $73.000 X3 M vil ikke fungere i alles budget. Men jeg formoder, at 500 hestekræfters super-SUV’er ikke er beregnet til alle.

Efter at have kørt mere end et par X3 M’er tidligere – både den originale og den mere aktuelle LCI-model – havde jeg en ret god idé om, hvad bilen kunne. Men da jeg mødte bilens ejer for at tage den en tur, fik jeg en lille sjov overraskelse. Efter at have smidt mig nøglerne, nævnte han tilfældigt “Forresten, den er tunet! Kun 93-oktan.” Okay så.

Efter at have spurgt, hvor meget kraft X3 M kunne lave, modtog jeg et svar svarende til “omtrent 600 hestekræfter”. Efter at have været omkring entusiaster, der kaster sådanne numre rundt hele tiden, gik jeg ud fra, at denne X3 M nok lavede lidt mere kraft end lager, men mange flere pops og burbles. Jeg griner lidt, foregiver at være overspændt og hopper ind i bilen. Mine oprindelige antagelser var helt forkerte.

At køre en Tuned X3 M

600 hk bmw x3m 02 830x623600 hk bmw x3m 02 830x623

Jeg indså, at denne X3 M ikke blev oversolgt af min ydmyge vært efter måske 10 sekunders kørsel. Jeg havde brug for at flette ind i noget hurtigt bevægende trafik, så jeg pressede speederen ned til måske halvvejs. Automatgearet ZF8 skiftede ivrigt ned og besluttede straks, at det var tid til at sprænge af sted. Et sted mellem “hastighedsgrænsen” og “hjælp mig, jeg skal helt sikkert i fængsel”, slap jeg tilbage og tog et minut til at trække vejret. Jeg var overrasket over, at denne ting føltes hver dråbe på 600 hestekræfter. Det var også omkring det tidspunkt, hvor jeg indså, at det at køre i en X3 M simpelthen aldrig vil levere den samme spænding nogensinde igen.

Men det er faktisk et kæmpe kompliment til X3 M. Som det første BMW M-produkt, der modtog deres seneste inline-seks, S58, var forventningerne meget høje. Men jeg har altid syntes, at S58 føles en smule tammere i X3 M end i f.eks. M3 Competition. Og som et resultat heraf føltes X3 M’s atletik og tillidsvækkende håndtering altid, som om chassiset overgik den forunderlige motor under motorhjelmen. Ikke tilfældet, når du tilføjer et hundrede eller deromkring.

Tuned X3 M – Sammenlignet med lager

600 hk bmw x3m 03 830x623600 hk bmw x3m 03 830x623

Efter at chokket og ærefrygten er forsvundet, skal du til sidst vurdere denne X3 M for, hvilke slags ofre du kan gøre ved at tune den. BMW-ingeniører bruger tusindvis af timer og millioner af dollars på at kalibrere ting til at være en præcis vej fra fabrikken. Jeg er villig til at vædde på, at mange af dem ville ryste på hovedet og græde i deres strudel, hvis de vidste, at en dreng fra New Jersey troede, at han kunne gøre et bedre stykke arbejde ved blot at hugge op i udstødningen og rode med DME.

Desværre for drengene i München kan jeg ikke sige, at en let tunet X3 M går på kompromis med lagerenheden. Det er stadig lige så praktisk; det er kun mærkbart højere (især i Sport+); og det bidrager kun til de sportslige intentioner. Melodien bevarer standard S58’s powerband – et bredt drejningsmoment, som fragttog hele vejen til 7300 rpm – og gasresponsen forbliver forudsigelig og naturlig. Faktisk, bortset fra en ødelagt parkeringssensor, var det eneste negative ved min lånte X3 M dækkene. De havde helt sikkert set bedre dage – og var ikke af særlig høj kvalitet – og jeg formoder, at der er tilføjet noget vejstøj og mindre entusiastisk indkørsel, end jeg havde bemærket i standardversioner.

Yderligere ændringer og takeaway

Så længe du ikke bryder nogen love og ikke er bange for at annullere nogen garantier, er tuning af X3 M en omkostningseffektiv og sjov måde at gøre din vanvittigt hurtige fire-til-fire en lille smule bedre. Jeg ville investere i nogle meget gode dæk, hvis du planlægger at gøre noget lignende – det ekstra greb hjælper kun. Jeg ville gå med Michelins – eller måske nogle Hankooks. Da det tunede X3 MI-drev havde 21-tommer hjul på, ville jeg nok også overveje at reducere til et kvalitetspar 20-tommer.

X3 M stivner derfor sig selv som en ideel løsning på problemet med “én bil”. Hvis du kun har plads til ét køretøj, vil det være svært at finde en bedre gør-det-alder end X3 M. Canyon-skæreren eller købmandsmaskinen – BMWs skøreste crossover – undskyld SAV – er intet mindre end imponerende.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.