Jeg fandt den samme artikel på et andet websted:

“BMW tilbagekalder 246 X7’ere, der blev produceret mellem 4. januar 2019 og 3. februar 2022 på grund af en sædefejl på tredje række. Selvom problemet kun påvirker et lille antal køretøjer, 2019-2022 X7 xDrive40i, xDrive50i og X7 M50i er alle inkluderet på denne liste.

BMW blev opmærksom på problemet i februar, da et sæde, der muligvis ikke var produceret korrekt, blev opdaget. Faktisk var det leverandøren, der bemærkede, at der manglede en trykfjeder, som holder ryglænet på plads under drift, inden den pakkede stolen til forsendelse.

Hvis en fjeder mangler eller er justeret forkert i X7, kan sæderne på tredje række foldes sammen under en ulykke, hvilket øger risikoen for skader. Selvom BMW ikke har modtaget nogen rapporter om relaterede skader eller dødsfald, vil ejerne blive kontaktet og bedt om at planlægge et tidspunkt for at bringe deres biler til forhandlere, for at forhindre dem i at ske i fremtiden fra den 31. oktober, så manglende fjedre kan installeres og fjedre. der er forkert justeret, kan rettes.”

https://autonews.autoua.net/da/novos…eat-issue.html

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.