NYC-baserede KITH forbereder et andet bilsamarbejde med BMW. KITHs ejer Ronnie Fieg har netop teaset samarbejdet på sin Instagram-konto. Fieg satte sig også med BMW-M Magasinet at fortælle om sin personlige forbindelse med BMW og dele sin bilsamling. Hans tidligere samarbejde med BMW leverede 150 enheder af M4 Competition, som blev udsolgt på få minutter. Fieg ville endnu ikke afsløre, hvilken BMW-model han arbejdede på næste gang, men i et af sine Instagram-opslag har han set han iført en universitetsjakke med en BMW Elektro-Auto-tekst.

kith bmw m4 05 664x830kith bmw m4 05 664x830
Billeder af @bmwnyc og @bmwusa på Instagram

Fiegs historie med BMW går tilbage til en E30 M3, der tilhørte hans bedstefar. I dag ejer Fieg en E30 M3 sedan, en E30 M3 Cabriolet og den hellige gral E30 M3 EVO. Men hans samling af BMW’er stopper ikke der. “Jeg ejer i øjeblikket to E24 M6’er, en E30 M3, en E30 M3 Evo, en E30 M3 Cabriolet, en 850 CSi, en M760Li og tre versioner af BMW M4 Competition x Kith,” sagde Fieg til BMW M. “Så jeg virkelig ejer fem modeller, men har samlet flere af dem, så det er svært at vælge en favorit.”

Men hvilke er hans daglige chauffører? Ifølge Fieg tilfalder den ære BMW 850CSi og M760Li, begge drevet af V12-motorer. Bilerne i hans samling blev professionelt restaureret af BMW M, hvor nogle af dem modtog unikke detaljer, såsom KITH-versionen af ​​rundellen. Er der andre BMW’er på hans bucket list? “BMW M1, BMW E28 M5 og BMW E36 M3,” siger Fieg. Men han vil ikke afsløre, hvilken BMW der næste gang vil slutte sig til hans bilsamling. “Jeg har en meget speciel model, der bliver restaureret, mens vi taler. Jeg vil ikke dele, hvad det er, før jeg har det i mine hænder.”

bmw e30 m3 kith 01 830x610bmw e30 m3 kith 01 830x610

Dernæst giver Fieg et hint om sit fremtidige projekt med et personligt bud på BMWs elektrificeringsplaner. “Jeg elsker at se, hvordan BMW udvikler sig, og hvor mærket er på vej hen,” siger Fieg. “Jeg tror, ​​at så længe køreoplevelsen aldrig bliver kompromitteret, kan et mærke som BMW være, der fører os ind i fremtiden.” Der er ikke mange elektrificerede BMW M-modeller i dag, så i4 M50, iX M60 eller XM er nogle af hovedkandidaterne.

Med teaser-kampagnen på vej, bør vi forvente en fuld afsløring snart, så følg med!

https://www.instagram.com/p/CiusEoyrJba/

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.