Omdømme analyserede omkring 20.000 forhandlere, 33 mærker og 5 millioner kundeanmeldelser for at rangere ikke-luksus- og luksusmærker i USA såvel som private og offentlige forhandlergrupper. Brands scores for deres positive stemning, synlighed og engagement, som Reputation siger er vigtige omdømmeelementer.

Offentlig forhandlergruppe AutoNation Inc. og privatejede Hendrick Automotive Group fyldte topplaceringerne på deres respektive ranglister.

AutoNation klatrede fra tredjepladsen i 2021, mens Hendrick holdt fast i endnu et år som den private forhandlergruppe med det bedste omdømme.

Ud over at analysere millioner af anmeldelser undersøgte Reputation købere om brugen af ​​digitale værktøjer til at shoppe efter biler. Af disse forbrugere sagde 85 procent, at anmeldelser er vigtige, og 65 procent sagde, at en forhandler har brug for en firestjernet vurdering for at få deres overvejelse. Forbrugerne er også villige til at rejse for top-vurderede forhandlere; 70 procent sagde, at de ville køre 20 miles.

En forbrugers første indtryk af en forhandler er lavet i god tid før de går ind i meget, hvis overhovedet, med 43 procent af kunderne, der bruger Google til at beslutte, hvor de skal købe en bil. Online kundeservice er vigtig for forbrugerne, da 40 procent ønsker at planlægge en prøvetur online og 61 procent ønsker at se på lager på nettet, viser omdømmedata.

2022-rapporten viser, at flere mennesker taler om elektriske køretøjer, som Mingle sagde er blandt de mest bemærkelsesværdige tendenser.

Det samlede antal anmeldelser er faldet med 3 procent i forhold til sidste år, hvilket Reputations rapport tilskriver folk, der køber færre biler i 2022. Men antallet af anmeldelser for elbiler er stigende, hedder det i rapporten.

“Jeg tror, ​​det skaber entusiasme for industrien og for den nye teknologi,” sagde Mingle. “Nu, om det bliver til salg eller ej? Jeg ved det ikke, men du skal først skabe opmærksomhed og spænding for, at efterspørgslen kommer.”

AutoNation, fra Fort Lauderdale, Fla., rangerer nr. 1 på Bilnyheder‘ liste over de 150 bedste forhandlergrupper baseret i USA, med detailsalg på 262.403 nye køretøjer i 2021. Hendrick Automotive Group, Charlotte, NC, rangerer som nr. 6 på listen med detailsalg på 103.949 i 2021.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.