Citere:



Oprindeligt indsendt af Urzas Tower
Se indlæg

Hvilken farve interiør tænkte du på? Det kan påvirke den udvendige farve, du går med…

Grigio Telesto ser fantastisk ud og komplementerer virkelig den mørklagte ydre trim på X5MC, IMO.


Jeg kan ikke rigtig lide nogen af ​​interiørmulighederne undtagen sort. Jeg ville ønske, at alt det andet interiør var “omvendt”. Sakir ser cool ud, men jeg ville ønske, at det kun var midten af ​​sæderne, der var Sakir versus alt.

Farver jeg hælder mest til;
SMB – Topvalg
Avus Blue – Stærk udfordrer, ren blå flage. Det er ligesom en lettere SMB.
Grigio Telesto – Ville se super cool ud med sorte hjul og sorte accenter, som BHGM
Mærker luger grå metallic – hvis jeg xpel mat indpakning det, ville ligne min M5 CS, som ser fantastisk ud
Pyritbrun – Jeg har aldrig kunne lide “brune” biler, men denne farve ser latterlig ud. Kunne være fedt på en X5M.

Farver jeg godt kan lide;
Tanzanite Blue II – Denne er lidt til den mørke side, ville ønske den var lidt lysere
MBB – Jeg kan ikke lide den lilla flage
Aurora Diamond Green – Jeg har allerede en grøn bil (Oak Forest Green 992), men denne ser pæn ud.
Macao Blue – Så det på billeder, ser lidt svagt ud som en farve. Dette er hvad jeg vil have, men jeg ville ønske, at der var mere blå flager i den.

Jeg vil bestille en ’23 før LCI og kun have 8.000 miles tilbage på denne 21′ lejekontrakt. De 23 vil jeg købe, da priserne er lort. Jeg vil have det til at være noget cool, da det sandsynligvis er den sidste gasser kun X5M. Jeg tror ikke, jeg kommer til at beholde den for evigt, så intet skørt individuelt interiør, de citerede mig 15k for at få nogle forbandede syninger og sædecentre skiftet ud.


Senest redigeret af x622; I går kl 16:56..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.