BIMMERPOST

M240i Modifikationer til dato

  1. MSS højdejusterbare fjedre
  2. Forskudte 20×10/19×9 tommer smedede fælge med PS4’ere
  3. Funktionelle M1, M2 styreknapper
  4. BMW M Sport Dash, HUD, Drift Analyzer osv
  5. Dinan CAI
  6. Active Autowerks High Flow Kat
  7. JB4 med WCG
  8. Brugerdefineret udstødning med OPF-sletning
  9. Carbon Lip Spoiler, Spejle

Jeg vil tage fat på nogle almindelige spørgsmål:

MSS Springs er fantastiske fjedre. Et lille greb jeg havde med bilen var karrosseriet, da MSS’en i en hurtig venstre-højre slalommanøvre har skærpet rullen fuldstændigt, reduceret højden, COG osv. osv. osv. , meget ubetydelig.

Den største fordel ved den højdejusterbare karakter er at sikre, at bilens forreste til bagerste rive er korrekt. Bagsiden er +10 mm fra fabrik og bør forblive mellem +5 – +10 mm, når den er sænket. Mange eftermarkedsfjedre ser ud til at overse dette og bare dumpe bilen så langt som muligt rundt omkring. Dette kan rode med vægtfordelingen og alt dertil hørende (f.eks. pitch under bremsning).

MSS kører fantastisk, reducer rulning, fjern hjulgabet med sænkningen og lad højden justeres for at opretholde for- og bagerivning, mens du kontrollerer højden, efterhånden som fjedrene sætter sig over tid. Anbefalede.

MSS Springs

JB4 installation

https://www.youtube.com/watch?v=vpF0QED-ga0

M Performance Carbon Trim

BMW M Sport Dash, HUD, Drift Analyzer osv

M1, M2 knapper

https://www.youtube.com/watch?v=_HPW6pZgNbE

Aktive griller

https://www.youtube.com/watch?v=H-WWuQFBFWI


Sidst redigeret af Slingray; I dag kl 18:28.. Årsag: URL

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.