@Greer sikke et brag. Tak Gene for sådan en fantastisk begivenhed fra start til slut. Jeg satte virkelig pris på at møde ligesindede medentusiaster i personer og knytte bånd over disse biler, som vi alle elsker så højt.

Særlig tak til Auto Vault Beverly Hills for at være vært for os over morgenmad, hvilket giver os et rum til at samle og kuratere en gruppe unikke og sjældne biler, som vi kom til at beundre.

Her er nogle billeder fra i dag, jeg tror i alt vi var mindst 20-25 biler, men jeg tog ikke billeder tidligere, da vi forlod BH. Nogle af de biler, som jeg kan huske, er Frozen Green M5CS, BHG M5, Imola Red M8, en anden E39 med Dinan Emblems, en gul 992 4S (jeg tror det var 4s), en 991.2 GTS. Jeg er sikker på, at der er flere billeder derude af resten af ​​pakken, så det ville være dejligt, hvis vi også kunne se dem lol.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.